Dag 1

Een beetje een onrustig nachtje. Het hotel staat aan een druk kruispunt en zo halverwege de nacht begreep ik dat de oordopjes die klaarlagen op het nachtkastje daar niet voor niets lagen.
Rond 10:00 uur kwam Jet mij ophalen. We hebben de twee koffers vol meegenomen naar het foster home. Ontzettend leuk om daar binnen te kijken. Door de foto’s had ik wel een bepaald beeld in m’n hoofd maar het is toch wel heel anders. Beneden is een grote speelruimte voor de jonge kinderen. En sinds kort is er boven een speelruimte voor de grotere kinderen. Mooie oplossing. Zo kunnen de grotere kinderen vrij spelen zonder dat ze de kleintjes omver lopen. Het is enorm mooi om te zien met hoeveel toewijding de nannies met de kinderen bezig zijn. Oefeningen doen met bijv Cindy en masseren. Erg veel indrukken opgedaan, veel geleerd over het foster home door de gesprekken met Jet. Maar ik ben geloof ik te moe om logisch na te denken dus dat komt later nog wel?!
Projecthulp China heeft een oxygenmachine(zuurstofmachine) gedoneerd . Aan het eind van de middag zijn Jet, Scarlett en ik op pad geweest om er een te kopen.