Bedrijven die steun bieden aan foster home Baihua kids

Stars geschenken

Stars geschenken zijn gespecialiseerd in het samenstellen van kerstpakketten en themapakketten voor uw personeel en/of relaties.

Zelf samenstellen van een kerstpakket / themapakket is vanaf 50 stuks al mogelijk.
Maak uw afspraak voor een afspraak voor een bezoek aan hun showroom in Hardenberg.

Door uw aankoop bij Stars geschenken steunt u foster home Baihua Kids. Stars geschenken is het bedrijf van 2 zussen van Jet. 5% van hun winst gaat naar het foster home.

Body n Mind Centre Bamboe Hart

Body n Mind Centre Bamboe Hart verzorgt op ieders niveau kwalitatieve lessen, die worden begeleid door ervaren docenten. Ongeacht leeftijd en achtergrond zijn zowel beginnende als geworden deelnemers welkom. Iedereen wordt, op passend niveau, de mogelijkheid geboden onze lessen te beoefenen.

Het gevarieerde aanbod van lessen bestaat uit:
Yoga, Hatha Yoga, Hatha Flow, Yin Yoga, Yin Yang Yoga, Yoga-Pilates, Pilates en Feel Good / Zumba lessen.

Body n Mind Centre wordt geleid door Fieke. Sinds eind 2016 is zij voorzitter van de Stichting De Gele Vlieger. Van de inkomsten van Bamboe Hart wil zij Stichting De Gele Vlieger steunen om op die manier nog meer kinderen uit China een helpende hand bieden.

Tuincentrum Krans

Tuincentrum Krans is een tuincentrum met een groot assortiment. Ze verkopen Koi en Vijverbenodigdheden, Bomen, Heesters, Vaste planten en Potgronden, Bemestingproducten en nog veel meer. Het tuincentrum is gevestigd in Sint Oedenrode.

Bij de kassa van Tuincentrum Krans is een verkoophoek voor Stichting De Gele Vlieger. De gehele opbrengst is voor De Stichting.

Kindercoach Diana

Kindercoach Diana werkt samen met kinderen die tijdelijk wat extra ondersteuning kunnen gebruiken. Dit gebeurd in 1 op 1 situaties waarin Kindercoach Diana samen met het kind op zoek gaat naar de beste oplossingen voor de problemen waar hij/zij mee kampt. Te denken valt aan faalangst, onzekerheid, gevoelens van rouw, angsten, gepest worden of zelf pesten, etc.
Kindercoach Diana coacht het kind om zijn/haar bestaande vaardigheden, kennis en talenten goed in te zetten in bepaalde situatie en helpt om nieuwe vaardigheden te ontwikkelen.
Kindercoaching is tijdelijk en oplossingsgericht met als uiteindelijk doel het kind weer in zijn kracht te zetten.

JeL

Hippe unieke handgemaakte spulletjes. Zie foto’s op Facebook voor veel voorbeelden. Wil je wat vragen of bestellen, mail dan jeltje@hotmail.com of stuur een berichtje.
Luier etuis, labeldoekjes, speenkoorden, slabben, rompers, mutsjes, shirts, stickers, kruikzakken, waskussenhoezen, boxkleden, portemonees, opstrijk applicaties, tasjes, workshopsen ga zo maar door…