Welkom!

Hartelijk welkom! Wat leuk dat u onze website bezoekt. Stichting De Gele Vlieger is door een aantal adoptiemoeders van Chinese kinderen opgericht. Het doel van de stichting is het ondersteunen van organisaties die zich inzetten voor kinderwelzijn in China. We richten ons eerst op het foster home BaiHua Kids. Dit foster home wordt geleid door Jet uit Nederland.

Bedrijven die Stichting De Gele Vlieger sponsoren

Stars pakketten

Stars geschenken zijn gespecialiseerd in het samenstellen van kerstpakketten en themapakketten voor uw personeel en/of relaties.  5% van hun winst gaat naar het foster home.

Body n Mind Centre Bamboe Hart

Body n Mind Centre Bamboe Hart verzorgt op ieders niveau kwalitatieve lessen, die worden begeleid door ervaren docenten. Body n Mind Centre wordt geleid door Fieke. Sinds eind 2016 is zij voorzitter van de Stichting De Gele Vlieger.

Tuincentrum Krans

Tuincentrum Krans is een tuincentrum met een groot assortiment.  Bij de kassa van Tuincentrum Krans is een verkoophoek voor Stichting De Gele Vlieger. De gehele opbrengst is voor De Stichting.

 
Kindercoach Diana

Kindercoach Diana werkt samen met kinderen die tijdelijk wat extra ondersteuning kunnen gebruiken. Kindercoach Diana coacht het kind om zijn/haar bestaande vaardigheden, kennis en talenten goed in te zetten in bepaalde situatie en helpt om nieuwe vaardigheden te ontwikkelen.

JeL

Hippe unieke handgemaakte spulletjes zoals: uier etuis, labeldoekjes, speenkoorden, slabben, rompers, mutsjes, shirts, stickers, kruikzakken, waskussenhoezen, boxkleden, portemonees, opstrijk applicaties, tasjes, workshopsen ga zo maar door...

Help met een online aankoop bij veel websites

Kom in contact met ons:

Recente berichten: